Какво е Valheim?

Valheim е приключенска игра в огромен фантастичен свят, вдъхновен от скандинавската митология и културата на викингите. В играта започвате своето приключение в сравнително спокойния център на Валхайм. Колкото по-далеч от центъра пътувате, толкова по-предизвикателен става светът. Но също така ще намерите по-ценни материали, които можете да използвате, за да изработите по-смъртоносни оръжия и по-здрава броня. Вие също имате възможността да направите свои собствени викингски крепости и аванпостове по целия свят.


  Неограничени играчи
  Автоматично ежедневно резервно копие
  Контрол панел и пълен FTP достъп
  Безплатен GameCMS game магазин
  Ненадмината DDoS и Crash защита
  Съвместим с CrossPlay платформи
  Безплатен Под-домейн IP адрес

  Ако не сте сигурни в закупуването на Valheim сървър от нас, щракнете върху бутона по-долу, за да получите безплатен пробен период. Трябва да се свържете с нас чрез билет, за да превърнете вашия Valheim сървър от пробен до пълен преди края на 48 часовия период, ако искате да запазите сървъра.

  При поръчака, вие приемате условията за ползване.

Valheim хостинг планове

  Valheim hosting plan 1

  Само за 23,52лв./месец

  Брой играчи: Неограничен
  Памет: 4096MB (4GB)
  Съхранение: 50GB
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  Valheim hosting plan 2

  Само за 35,28лв./месец

  Брой играчи: Неограничен
  Памет: 8192 MB (8GB)
  Съхранение: 80GB
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  Valheim hosting plan 3

  Само за 54,88лв./месец

  Брой играчи: Неограничен
  Памет: 12288MB (12GB)
  Съхранение: 100GB
  ПОРЪЧАЙ СЕГА

* Всички продукти са без месечен абонамент, плащате за избрания от вас период. Посочената месечна отстъпка се изчислява като отстъпка от цената на продукта на месечна база.
Например, ако закупите продукт за период от 3 месеца, цената на продукта ще бъде намалена за тези 3 месеца спрямо, процента на намалението.