Какво е Terraria?

Играта включва изследване на произволно генериран 2-D свят, копане, строене и битки с различни NPC – та и босове. Тя е базирана донякъде на други игри, Minecraft например, обаче има неща, които в тях ги няма. Една от новостите за този жанр е „приютяването“ на NPC-та. Когато играчът постигне определени цели и построи дом с достатъчните условия за живот, един NPC се „намества“ в него. Играта предлага огромно разнообразие от оръжия, брони, дрехи за украса и дори бои за дрехите, избор на стил и цвят на дрехите, прическата, цветя на косата, кожата и очите.


  Неограничено пространство
  Автоматично ежедневно резервно копие
  Контрол панел и пълен FTP достъп
  Съвместим с кракната и оригинална игра
  Няколко световни локации
  Безплатна MySQL базаданни
  Безплатен Под-домейн IP адрес

  Ако не сте сигурни в закупуването на Terraria сървър от нас, щракнете върху бутона по-долу, за да получите безплатен пробен период. Трябва да се свържете с нас чрез билет, за да превърнете вашия Terraria сървър от пробен до пълен преди края на 48 часовия период, ако искате да запазите сървъра.

  При поръчака, вие приемате условията за ползване.

Terraria хостинг планове

  Terraria hosting plan 1

  Само за 7,99лв./месец

  Брой играчи: 8
  Памет: 1024MB (1GB)
  Съхранение: Неограничено
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  Terraria hosting plan 2

  Само за 17,50лв./месец

  Брой играчи: 16
  Памет: 2560MB (2.5GB)
  Съхранение: Неограничено
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  Terraria hosting plan 3

  Само за 24,00лв./месец

  Брой играчи: 32
  Памет: 4096MB (4GB)
  Съхранение: Неограничено
  ПОРЪЧАЙ СЕГА

* Всички продукти са без месечен абонамент, плащате за избрания от вас период. Посочената месечна отстъпка се изчислява като отстъпка от цената на продукта на месечна база.
Например, ако закупите продукт за период от 3 месеца, цената на продукта ще бъде намалена за тези 3 месеца спрямо, процента на намалението.